نمایش دادن همه 14 نتیجه

پمپ وکیوم | مشخصات فنی خرید و قیمت انواع پمپ خلاء

پمپ وکیوم یا همان پمپ خلاء، یک دستگاه مکانیکی است که برای ایجاد و حفظ فضای خلاء در یک فضا استفاده می‌شود. واژه “وکیوم” به معنای فضایی است که دارای فشار بسیار کمتر از فشار جو است. در واقع، پمپ وکیوم برای خالی کردن یا حذف هوا و گازهای دیگر از یک فضا و ایجاد یک فضای خلاء استفاده می‌شود.

پمپ وکیوم

اگر جهت خرید پمپ مورد نظر خود نیاز به اطلاعات بیشتری مانند مشخصات فنی و قیمت محصولات دارید حتما این مقاله را تا انتها مطالعه بفرمایید.

در این مقاله سعی کرده ایم به معرفی انواع پمپ وکیوم خشک، روغنی، آب در گردش، آزمایشگاهی و دیافراگمی بپردازیم و برترین برندهای موجود در بازار را به شما معرفی نماییم.

جهت دریافت مشاوره خرید انواع پمپ خلاء یا همان وکیوم و همچنین قیمت محصول مورد نظر خود با شماره های 09121040002 و 33919090–021 تماس حاصل فرمایید.

نحوه عملکرد پمپ وکیوم چگونه است؟

عملکرد پمپ وکیوم به نوع و طراحی آن بستگی دارد. اما در کل، پمپ خلاء برای خارج کردن هوا و گازهای دیگر از یک فضا و ایجاد فضای خلاء، مراحل زیر را طی می‌کند:

  1. جذب: در این مرحله، پمپ با استفاده از روشی مانند ایجاد فشار کمتر از فشار محیط (از طریق ایجاد جریان هوایی) یا تغییر حجم فضا (از طریق دیافراگم یا سیستم مکانیکی دیگر)، هوا و گازها را از داخل فضای مورد نظر جذب می‌کند.
  2. تراکم: در این مرحله، پمپ با استفاده از فن، پیستون، روتار، مولکول‌های گازی و یا سایر سیستم‌های مکانیکی، هوا و گازها را به یک نقطه تجمع می‌رساند. این عمل باعث کاهش حجم و افزایش فشار گازها می‌شود.
  3. دفع: در این مرحله، پمپ هوا و گازهای فشرده را از فضای خلاء خارج می‌کند. این اتفاق ممکن است به وسیله یک لوله خروجی یا سیستم خروجی دیگری انجام شود.

به طور کلی، هدف اصلی پمپ وکیوم ایجاد فشار کمتر و حفظ فضای خلاء است. اما دقت کنید که عملکرد و دقت پمپ وکیوم بستگی به طراحی، نوع و کاربرد آن دارد و ممکن است برای هر کاربرد خاصی نیاز به نوع خاصی از پمپ وکیوم باشد.

در هنگام خرید پمپ وکیوم به چه نکاتی باید توجه کرد؟

هنگام خرید پمپ وکیوم، توجه به چند نکته مهم می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین انتخاب را داشته باشید. در زیر تعدادی از این نکات را بررسی می‌کنیم:

نوع پمپ وکیوم

انواع مختلفی از پمپ وکیوم وجود دارند، از جمله پمپ هسته‌ای، پمپ دیافراگمی، پمپ ساده، پمپ پیستونی، پمپ روتاری و پمپ مولکولی. نوع پمپی که برای شما مناسب است، بستگی به نیازها و کاربردهای خاص شما دارد. قبل از خرید، با استفاده از اطلاعات و مشورت با تکنیسین‌ها یا متخصصان صنعتی، نوع مناسب پمپ خلاء را انتخاب کنید.

دقت و رنج فشار

دقت و رنج فشاری که پمپ وکیوم قادر به تولید می‌کند، برای کاربردهای خاص مهم است. ممکن است برای برخی کاربردها نیاز به فشار خیلی پایین (خلاء بالا) باشد، در حالی که برای کاربردهای دیگر فشاری قابل قبول تر است. بنابراین، بررسی دقت و رنج فشار پمپ وکیوم مورد نیاز خود را انجام دهید.

نیاز به تعمیر و نگهداری

بررسی نیاز به تعمیر و نگهداری پمپ نیز مهم است. برخی از پمپ‌ها نیاز به نگهداری و تعمیرات مکرر دارند، در حالی که برخی دیگر بیشتر مقاوم و نیاز کمتری به تعمیر دارند. اطمینان حاصل کنید که شما در دسترسی به قطعات یدکی و خدمات پس از فروش پمپ خلاء خود همچنان مشکلی نخواهید داشت.

نویز و ارتعاش

میزان نویز و ارتعاشی که پمپ تولید می‌کند، برای برخی کاربردها اهمیت دارد. مثلاً در آزمایشگاه‌ها یا محیط‌های حساس، پمپ با سطح نویز کمتر و ارتعاش کمتر ممکن است مورد نیاز باشد. بنابراین، قبل از خرید، میزان نویز و ارتعاش پمپ وکیوم را بررسی کنید.

قدرت و کارایی

معیارهای دیگری که باید در نظر گرفته شود، شامل قدرت و کارایی پمپ است. بستگی به نیازهای خود، ممکن است بخواهید پمپی با قدرت بالا یا با کارایی بهینه را انتخاب کنید.

همچنین، حتماً مطمئن شوید که پمپ وکیومی که در نظر دارید خرید کنید، از یک تولید کننده معتبر و با کیفیت تامین شده است. نقد و بررسی‌ها، مشورت با تکنیسین‌ها و مطالعه دقیق مشخصات فنی محصولات به شما کمک خواهند کرد تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

فروش انواع وکیوم در شرکت پارس مکانیک

شرکت پارس مکانیک با بيش از نيم قرن سابقه فعاليت به عنوان یکی از برترین نمایندگی های فروش انواع برند های پمپ خلاء در ایران مطرح می باشد. این شرکت در صورت نياز مشتريان به تامين انواع پمپ های خلاء ، کامل ترين شبکه دسترسی به تمامی محصولات، از برندهاي خارجی و داخلی را فراهم آورده و همچنین آماده ارائه خدمات فروش، نصب، راه اندازی و پشتيبانی در تمامی صنايع مختلف می باشد.

شرکت پارس مکانیک با برخورداری از سال‌ ها تجربه توانسته است با ارائه محصولات با کیفیت، نیاز بازار کشور را برطرف نماید.

چه عواملی بر قیمت پمپ وکیوم تاثیر گذار هستند؟

از عوامل تاثیر گذار روی قیمت پمپ وکیوم می توان به میزان وکیوم کردن هر دستگاه اشاره نمود که با متر مکعب بر ساعت اندازه گیری می شود.

شرکت پارس مکانیک تضمین می نماید که تمامی محصولات ارائه شده دارای کیفیت عالی و قیمت مناسب بوده و در سریع ترین زمان خدمت مشتریان محترم ارسال می گردد.

ویدئو نمایش پرفروش ترین پمپ های وکیوم شرکت پارس مکانیک

در این ویدئو به معرفی کوتاه پرفروش ترین پمپ های وکیوم شرکت پارس مکانیک پرداختیم. شما می توانید جهت اطلاع بیشتر درباره هر یک از محصولات به بخش منو سایت مراجعه و هر محصول را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دهید.

معرفی انواع وکیوم آب در گردش، روغنی و خشک

در زیر به عملکرد و کاربرد سه نوع پمپ وکیوم پر کاربرد آب در گردش، روغنی و خشک که بیش تر از سایرین کاربرد دارند اشاره شده است.

پمپ وکیوم آب در گردش

پمپ وکیوم آب در گردش Liquid Ring Vacuum Pump

پمپ وکیوم آب در گردش Liquid Ring Vacuum Pump یا همان پمپ آبی ، برای جابه‌جایی انواع گازها و مایعات استفاده می‌شود و در صنایع سنگین و همچنین شرایط کاری سخت، مداوم و بدون وقفه کاربرد بسیاری دارد. و دارای انواع مختلفی می باشد:

  • تک پروانه یا تک مرحله ای (single-stage)
  • دو پروانه یا دو مرحله ای (Two-stage)

پمپ وکیوم آب در گردش نیز دارای مزایایی به شرح زیر می باشد:

  • دارای لرزش پایین و عدم نیاز به روغن‌ کاری داخلی
  • میزان خطای بسیار پایین (به دلیل ساختار یک تکه‌ای که دارد)
  • توان مصرفی کمتر (نسبت به سایر مدل ها)
  • راندمان بالاتر هراه عمر طولانی

پمپ وکیوم روغنی

نحوه عملکرد پمپ وکیوم روغنی

پمپ وکیوم روغنی عملکردی مشابه وکیوم های خشک دارد، با این تفاوت که با حرکت تیغه ها در محفظه ی روغن ، خلاء ایجاد می شود که عموما به منظور رسیدن به دقت خلاء بالاتر استفاده می شود.

عملکرد پمپ روغنی به این صورت است که هوا از یک طرف وارد و بعد از تولید فشار پایین از طریق این پمپ خلا از طرف دیگر خارج می‌شود. فقط باید توجه داشت که این دستگاه همواره روغن کافی داشته باشد، در غیر اینصورت عملکرد آن با اختلال مواجه خواهد شد.

برخی از ویژگی های وکیوم روغنی:

  • قیمت مناسب، وزن سبک و راندمان بالا
  • مدل ‌های با ابعاد کوچک آن برای ایجاد خلاء های کم مناسب هستند.
  • کم بودن ارتعاشات صوتی و لرزش در آن

پمپ وکیوم خشک

پمپ وکیوم خشک ( پمپ وکیوم بدون روغن )

پمپ وکیوم خشک (پمپ بدون روغن) Oil Free Vacuum Pump دارای خلاء پایین بوده و بیشتر در محیط‌ های خورنده که دیگر انواع پمپ‌ ها توانایی کار ندارند، استفاده می‌شود. این پمپ در واقع در صنایعی که امکان دارد بخار آب یا روغن باعث بروز اختلال شود مورد استفاده قرار می گیرد. میزان خلاء نهایی که در این مدل تولید می‌شود بین یک تا ده میلی‌ متر جیوه است که در مدل ‌های دیافراگمی ، پیستونی و توربوملکولی موجود است.

برخی از ویژگی های وکیوم خشک:

  • از روغن در آن استفاده نمی‎شود و عمر بالایی دارد.
  • اصطکاک در آن نسبتا پایین است و عملیات خلاء با اعمال فشار انجام می شود.
  • حجم دستگاه کوچکتر و صدای کمتری دارد.
  • قیمت آن پایین است و نیاز به تعمیر و هزینه نگهداری کمتر دارد.

پمپ وکیوم دیافراگمی

پمپ وکیوم دیافراگمی چیست و چه مزایایی دارد؟

پمپ وکیوم دیافراگمی Diaphragm Vacuum Pump در دسته وکیوم های خشک قرار دارد و هوای خروجی آن بدون روغن بوده و عملکرد پمپ بسیار کم صدا و بدون لرزش می باشد. و دارای مکانیسم ساده ای می باشد. که این پمپ شامل اجزای سازنده مختلفی از جمله، یک دیافراگم و لنگ بوده و دارای 2 عدد شیر یک طرفه در بالای سیلندر می باشد که در اثر حرکت دیافراگم توسط یک لنگ، هوا یا گاز از یک دریچه کشیده و از دریچه دیگر به بیرون انتقال داده می شود و بدین شکل خلاء صورت می گیرد.

موارد کاربرد وکیوم دیافراگمی در صنایع مختلف

  • صنایع شیمیایی و همچنین در مواردی به عنوان پشتیبان پمپ های با خلاء بالا
  • آزمایشگاه ها و مراکز تحقیق و توسعه
  • جهت نشت یابی و جابجایی گاز های خورنده و …

پمپ وکیوم پیستونی

پمپ خلاء پیستونی Piston Vacuum Pump

پمپ خلاء پیستونی همانند پمپ های دیافراگمی، جزء پمپ های خشک بوده و دارای مکانیسم ساده ای هستند.

در مواردی چون صنایع شیمیایی، آزمایشگاه ها، علوم تجزیه و تحلیل، پشتیبان پمپ های با خلاء بالا و جابجایی گازهای خورنده و … مورد استفاده فراوان قرار می گیرد.

برخی از مزایای پمپ خلاء پیستونی

  • هوای خروجی آن خشک ( بدون روغن ) می باشد.
  • ایمنی بالا و بدون لرزش و صدا
  • هزینه نگهداری کم و مصرف برق بسیار پایینی دارد.

پمپ وکیوم آزمایشگاهیپمپ وکیوم آزمایشگاهی Laboratory vacuum pump

به دلیل حساسیت کار آزمایشگاهی و نیاز به خلاء پایین، این پمپ ها دارای ویژگی های خاص و طراحی منحصر بفردی می باشند.

پمپ های خلاء آزمایشگاهی می توانند به سطح خلا 10-10 Torr برسند و اغلب در ابزار دقیق مانند داخل یک طیف سنج جرمی مورد استفاده قرار می گیرند. در این پمپ ها اصل کار حرکت مولکولی است. پره هایی که به سرعت در حال چرخش هستند با مولکول های هوا یا بخار برخورد می کنند و این مولکول ها را در جهت خروجی حرکت می دهند.

از طرفی در خرید پمپ خلاء آزمایشگاهی تک مرحله ای یا دو مرحله ای، روغنی یا خشک، میزان فشار و دبی مورد نیاز بسته به کاربرد باید در نظر گرفته شود.

چگونه پمپ وکیوم را انتخاب کنیم؟

هنگام انتخاب پمپ وکیوم، باید چندین فاکتور را در نظر بگیرید. اول از همه، انتخاب شما باید با استفاده مورد نظر شما سازگار باشد، این به شما امکان می دهد فناوری، روغن کاری، مقاومت شیمیایی، سطح خلاء و سرعت جریان لازم را تعیین کنید. عامل اساسی که باید در انتخاب پمپ خلاء شما را راهنمایی کند، کیفیت و سطح وکیوم مطلوب است.انواع مختلفی از خلاء وجود دارد: خلاء پایین rough or low vacuum، خلاء بالا high vacuum و خلاء فوق العاده بالا ultrahigh vacuum. تفاوت بین این سه مورد در کمیاب بودن تعداد مولکول های به دست آمده است که با فشار گازهای باقیمانده اندازه گیری می شود. هرچه فشار ضعیف‌تر باشد، تعداد مولکول‌ها در سانتی‌متر مربع ضعیف‌تر است. در نتیجه کیفیت خلاء بالاتر است.

مدل پمپ وکیومحداکثر فشار (in mbars)حداقل فشار (in mbars)مولکول ها per cm³
خلاء پایین110-31016 – 1013
خلاء بالا10-310-71013 – 109
خلاء فوق العاده بالا10-710-12109 – 104

شما همچنین باید ویژگی های زیر را در نظر بگیرید:

دبی پمپ / سرعت/نرخ پمپاژ :

دبی به زمان تخلیه دستگاه مربوط می شود. سرعت پمپاژ، یعنی سرعتی که می توان گاز و هوا را از یک حجم خارج کرد، عامل اصلی تعیین کننده عملکرد پمپ خلاء است. به طور خاص، سرعت پمپاژ به دبی حجمی پمپ در ورودی آن اشاره دارد که اغلب بر حسب حجم در واحد زمان اندازه گیری می شود.

توجه به این نکته ضروری است که میزان پمپاژ به ترکیب شیمیایی گاز پمپاژ شده و همچنین نوع پمپ مورد استفاده بستگی دارد. به طور کلی، هر چه سرعت جریان بیشتر باشد، زمان تخلیه کمتر می شود. جدول بالا تعداد مولکول های باقیمانده در هر سانتی متر مکعب را بسته به نوع خلاء انتخابی نشان می دهد.

توان عملیاتی Throughput:

یکی دیگر از معیارهای عملکرد پمپ وکیوم توان عملیاتی آن است. توان عملیاتی، سرعت پمپاژ ضربدر فشار گاز در ورودی را با محاسبه تعداد مولکول‌های پمپ شده در واحد زمان در دمای ثابت اندازه‌گیری می‌کند.

توان عملیاتی هنگام ارزیابی نشتی در سیستم نیز مفید است. این امکان را به شما می دهد تا میزان نشت حجم ضربدر فشار در سمت خلاء نشتی را اندازه گیری کنید. به این ترتیب توان نشتی را می توان با توان خروجی پمپ مقایسه کرد.

سازگاری شیمیایی:

لازم است با تجزیه و تحلیل تمام مشکلات احتمالی که ممکن است دستگاه با آن مواجه شود، سازگاری گازهای مورد استفاده در برنامه خود را با پمپ وکیوم انتخابی در نظر بگیرید.

روغن کاری پمپ خلاء :

ضروری است از خود بپرسید که آیا روغن کاری پمپ خلاء ضروری است یا خیر. پمپ وکیوم روغن کاری شده دارای راندمان و مقاومت بیشتری است. با این حال نیاز به نگهداری بسیار منظم دارد. در محیط آزمایشگاهی، پمپ خلاء خشک ترجیح داده می شود.

تعمیر و نگهداری و هزینه:

بر اساس معیارهای ذکر شده در بالا، تجزیه و تحلیل فراوانی چرخه های تعمیر و نگهداری ضروری است. این هزینه کلی نصب شما را تعیین می کند، که باید قیمت خرید و همچنین هزینه های عملیاتی و نگهداری را در نظر بگیرد.

انواع پمپ وکیوم

انواع اصلی پمپ وکیوم کدامند؟

پنج نوع اصلی پمپ وکیوم وجود دارد:

  • پره ای دوار
  • وکیوم دیافراگمی
  • پمپ های خلاء حلقه مایع
  • اسکرول
  • توربومولکولی

انتخاب پمپ خلاء شما به نوع خلاء مورد نیاز و همچنین به قیمت و استحکام فناوری مورد نیاز بستگی دارد.

پمپ وکیوم پره ای دوار

چه زمانی باید از پمپ وکیوم پره ای دوار استفاده کرد؟

اگر به دنبال پمپ وکیوم با کارایی بالا و هزینه کم هستید، توصیه می کنیم پمپ خلاء پره ای چرخشی را در نظر بگیرید.

کوچک و فشرده هستند و می توانند به سطح خلاء پایین برسند. آنها به ویژه برای نمونه های آبی و حلال های با جوش بالا موثر هستند. انواع بخار حتی قبل از تماس با پمپ می توانند جذب شوند.

پمپ های خلاء پره ای دوار برای کار کردن به روغن نیاز دارند. وجود روغن هوابندی کامل، روانکاری ثابت و کارآمد قطعات متحرک و اتلاف حرارت عالی برای خنک کردن پمپ خلاء را تضمین می کند.

با این حال، برای اطمینان از عملکرد کارآمد پمپ، تعمیر و نگهداری منظم باید انجام شود.

یکی از معایب نیاز به تعویض منظم روغن به منظور کاهش خطر سایش است. توصیه می شود هر 3000 ساعت استفاده آن را عوض کنید.

نکات اصلی

  • کم هزینه
  • کوچک و جمع و جور
  • روغن کاری شده
  • عملکرد بالا
  • سطح خلاء بالا (1000 میلی‌بار)
  • سرعت جریان بالا: تا 1600 m³/h

پمپ وکیوم دیافراگمی

چه زمانی باید از پمپ وکیوم دیافراگمی استفاده کرد؟

پمپ های وکیوم دیافراگمی در برابر خوردگی و مواد شیمیایی بسیار مقاوم هستند. به همین دلیل می توان از آنها برای هر نوع محصول چسبناک، اسیدی و خورنده استفاده کرد.

این ویژگی به این معنی است که پمپ‌های وکیوم دیافراگمی معمولاً در زمینه‌هایی مانند صنایع غذایی (مثلاً برای پمپاژ مایعاتی مانند آب، شکلات و شربت‌ها) و همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی (برای کرم‌ها و ژل‌ها) و صنایع شیمیایی استفاده می‌شوند. آنها همچنین برای تبخیر چرخشی و تصفیه ترکیبات فرار استفاده می شوند. علاوه بر این، آنها برای کار مداوم ایده آل هستند.

مزیت دیگر پمپ های دیافراگمی این است که خشک هستند. این بدان معنی است که آنها مجبور نیستند روغن کاری شوند و هزینه های نگهداری بسیار کمتر از پمپ خلاء پره ای دوار است. خرید این پمپ ها نسبتاً گران است.

نکته مهم دیگر این است که سطح خلاء پمپ های دیافراگمی کمتر از پمپ های دوار است و بنابراین برای خشک کردن انجمادی مناسب نیستند.

نکات اصلی

  • پمپ خشک
  • قیمت بالا
  • نیاز به نگهداری پایین
  • مقاومت شیمیایی
  • عملکرد متوالی
  • سطح خلاء کمتری نسبت به پمپ های پره ای دوار دارد
  • جریان کم: تا 20 متر مکعب در ساعت

پمپ خلاء حلقه مایع یا رینگ مایع

چه زمانی باید از پمپ خلاء حلقه مایع یا رینگ مایع استفاده کرد؟

پمپ های خلاء حلقه مایع با تامین مایعی که بر روی دیواره پمپ سانتریفیوژ می شود کار می کنند. این منجر به یک حلقه مایع می شود که هوابندی پمپ را حفظ می کند.

پمپ وکیوم رینگ مایع دارای مزایای بسیار در صنایعی مانند تقطیر، پالایشگاه نفت، نیروگاه، معادن، کارخانه قند و غیره می باشد. علاوه بر این، در مواردی با خطر انفجار و حساس به حرارت ایده آل است که سطح بالایی از ایمنی را تضمین می کند.

پمپ وکیوم حلقه مایع همچنین می تواند برای فیلتراسیون خلاء، استخراج رطوبت، حذف آب از خمیر در طول پردازش کاغذ، بازیافت مواد معدنی و جابجایی خاکستر استفاده شود.

این پمپ های قدرتمند با حداکثر دبی 30000 متر مکعب در ساعت به شما امکان کاهش و افزایش فشار را می دهند. با این وجود، ما به شما توصیه می کنیم که به فشار بخار اشباع حلقه مایع توجه کنید. حداقل فشار پمپ خلاء نباید کمتر از فشار اشباع حلقه مایع باشد، در غیر این صورت ممکن است حلقه مایع تبخیر شود. این کار هوابندی پمپ خلاء شما را به خطر می اندازد.

مزایا و معایب

  • پمپ خشک
  • مقاومت در برابر خوردگی بالا
  • سرعت جریان تا 30000 m³/h
  • مصرف برق بالا
  • سنگین

پمپ خلاء اسکرول یا حلزونی

چه زمانی باید از پمپ خلاء اسکرول یا حلزونی استفاده کرد؟

پمپ های خلاء اسکرول یا همان پمپ وکیوم حلزونی برای پمپاژ خلاء تمیز و خشک استفاده می شود. بنابراین آنها به طور گسترده در زمینه تحقیقاتی و آزمایشگاهی استفاده می شوند.

این پمپ ها از دو طومار مارپیچی شکل برای پمپاژ و فشرده سازی محیط های مایع یا گاز استفاده می کنند. یکی از مارپیچ ها ثابت است و دیگری به طور غیرعادی به دور آن می چرخد. این حرکت غیرعادی است که اجازه می دهد گاز فشرده شود.

پمپ های وکیوم اسکرول بی صدا، فشرده و بدون نیاز به روغن هستند. هوابندی پمپ خلاء توسط مارپیچ مفصل ایجاد می شود.تعمیر و نگهداری منظم ضروری است، زیرا برای اطمینان از هوابندی مطلوب، آب بند باید اغلب تعویض شود.

عیب اصلی این پمپ ها آسیب پذیری آنها در برابر زباله ها و ذرات وارد شده است. که تمایل به فرسایش مهر و موم دستگاه را دارند.

مزایا و معایب

  • فشرده و جمع و جور
  • بدون روغن
  • بی صدا (50 دسی بل)
  • در برابر زباله ها و ذرات وارد شده آسیب پذیر است
  • سرعت جریان تا 42 متر مکعب در ساعت

پمپ خلاء توربومولکولی

چه زمانی باید از پمپ خلاء توربومولکولی استفاده کرد؟

پمپ‌های وکیوم توربومولکولی می‌توانند از 10 تا 12 میلی‌بار به سطوح فشار برسند. نرخ جریان از 50 لیتر تا 5000 لیتر در ثانیه متغیر است. آنها بر اساس همان اصل کمپرسور کار می کنند. پره های سطوح مختلف پمپ توسط یک موتور الکتریکی با سرعت بالایی می چرخدند و هوا را از حجمی که باید تخلیه شود خارج می کند. این پمپ ها اغلب بر روی یاتاقان های مغناطیسی برای پشتیبانی از سرعت های چرخشی بالا نصب می شوند. آنها لزوماً به یک پمپ اولیه با محدودیت خلاء 10-2 میلی بار نیاز دارند.

پمپ های توربومولکولی مزیت عدم استفاده از روغن را دارند. به این ترتیب آنها پمپ های تمیزی هستند. این پمپ ها به ویژه برای کاربردهای خلاء بسیار بالا مانند ابزار دقیق تحلیلی یا آنالیز آزمایشگاهی مناسب هستند.

به دلیل فناوری پیچیده آنها، خرید این پمپ ها گران است و ممکن است نسبت به پمپ های وکیوم سنتی نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری داشته باشد. سرعت پمپاژ نیز بسیار به نوع گاز پمپاژ شده بستگی دارد. سرعت برای گازهای سبک تر به شدت کاهش می یابد.

بررسی مزایا و معایب

  • دبی 50 تا 5000 لیتر در ثانیه
  • فشار از 10-2 mbar تا 10-¹2 mbar
  • پمپ تمیز است زیرا از روغن استفاده نمی کند.
  • پرایمر پمپ مورد نیاز است.
  • قیمت خرید گران
  • هزینه های نگهداری بالا

پمپ وکیوم روغنی و خشک

چگونه بین پمپ وکیوم خشک و روغنی یکی را انتخاب کنیم؟

روانکاری پمپ وکیوم جنبه دیگری است که در انتخاب شما تأثیر می گذارد. اینکه آیا نیاز به روغن کاری پمپ خلاء دارید یا نه، در سطح نگهداری دستگاه نقش دارد.

پمپ‌های وکیوم روغنی انعطاف‌پذیرتر و کارآمدتر هستند، با این حال به تعمیر و نگهداری منظم نیاز دارند. همچنین توصیه می شود از تله سرد برای این پمپ ها استفاده کنید، زیرا روغن تمایل به متراکم شدن بخار و کاهش ظرفیت پمپ دارد. این دستگاه که در ورودی پمپ تعبیه شده است از بالا رفتن بخار روغن از خلاء جلوگیری می کند. با این حال، اگر از تله سرما استفاده نمی کنید، توصیه می کنیم به طور مرتب رنگ روغن مورد استفاده برای روغن کاری پمپ خلاء را بررسی کنید. یکی دیگر از معایب پمپ های وکیوم روغن کاری شده این است که نمی توان از آنها در بخش های صنعتی خاصی مانند صنایع غذایی استفاده کرد زیرا روغن می تواند مواد غذایی را آلوده کند.

پمپ های وکیوم خشک، پمپ های خلاء بدون روغن هستند. به این ترتیب، هیچ خطری برای آلودگی محصول توسط روان کننده وجود ندارد. بنابراین اگر در صنایع کشاورزی و مواد غذایی کار می کنید، پمپ های خلاء خشک توصیه می شود. این پمپ‌های خلاء به رطوبت حساس‌تر هستند و چون مایع خنک‌کننده‌ای وجود ندارد، پمپ‌های خلاء خشک به دماهای بالا حساس‌تر هستند.

کاربرد پمپ وکیوم در صنایع

کاربرد اصلی پمپ های وکیوم چیست؟

پمپ های وکیوم در بسیاری از موارد مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. آنها عمدتاً در آزمایشگاه ها، صنایع پزشکی و دارویی، فیلتراسیون و طیف سنجی جرمی یافت می شوند.

هر یک از این کاربردها به نوع خاصی از خلاء نیاز دارد. برای مثال، طیف سنجی جرمی به فشاری بین 10-3 و 10-4 mbar نیاز دارد. بنابراین استفاده از فناوری قادر به ایجاد خلاء فوق العاده بالا ضروری نیست.

اگر برنامه شما مربوط به صنایع کشاورزی و مواد غذایی، خشک کردن، متالورژی خلاء یا تقطیر باشد، به خلاء خشن نیاز خواهید داشت.

اگر درگیر اختلاط خلاء یا جوشکاری پرتو هستید، توصیه می کنیم که به خلاء بالا بروید.

با این حال، اگر در فیزیک حالت سطحی یا شتاب ذرات کار می کنید، خلاء فوق العاده بالا را توصیه می کنیم.

  • آزمایشگاه
  • صنعت پزشکی
  • صنعت داروسازی
  • فیلتراسیون
  • طیف سنجی جرمی
  • جابجایی و بلند کردن
  • صنایع شیمیایی

استفاده از پمپ وکیوم چه مزایایی دارد؟

استفاده از پمپ وکیوم در صنعت و علم بسیاری از مزایا و کاربردهای مهم را به همراه دارد. در زیر تعدادی از مزایا اصلی استفاده از پمپ وکیوم را بررسی می‌کنیم:

ایجاد فضای خلاء

یکی از مزایای اصلی استفاده از پمپ وکیوم، ایجاد فضای خلاء در فضاها و سیستم‌های مختلف است. فضای خلاء به دلایل مختلفی مانند اجرای آزمایشات علمی، تولید و فرآوری محصولات، حفظ قطعات الکترونیکی و بسیاری از فرآیندهای صنعتی و علمی مورد نیاز است.

خارج کردن هوا و گازها

پمپ وکیوم برای خارج کردن هوا و گازها از داخل فضاها و سیستم‌ها استفاده می‌شود. این عملکرد می‌تواند در تعمیرات و نگهداری تجهیزات، ایجاد شرایط خلاء برای پردازش مواد و محصولات، حذف هوا از فضای فرآیند و بسیاری از فرآیندهای صنعتی و علمی مورد استفاده قرار گیرد.

حذف رطوبت

پمپ وکیوم قادر به حذف رطوبت از فضاها و محیط‌های مختلف است. این امر می‌تواند برای حفظ و حفاظت از قطعات الکترونیکی، ایجاد شرایط خشک برای فرآیندهای صنعتی و علمی، و جلوگیری از تغییرات آب و هوایی مضر در فضاهای بسته مورد استفاده قرار گیرد.

کاربردهای صنعتی و علمی

پمپ وکیوم در صنایع مختلف از جمله صنعت الکترونیک، فضایی، خودروسازی، شیمیایی، دارویی، غذایی و بسیاری از صنایع دیگر استفاده می‌شود. همچنین در آزمایشگاه‌های علمی و تحقیقاتی برای انجام آزمایشات و تولید شرایط خلاء برای تحقیقات علمی نیز استفاده می‌شود.

کنترل فشار

پمپ وکیوم قادر به کنترل و تنظیم فشار در فضاها و سیستم‌ها است. این مزیت به شما اجازه می‌دهد تا فشار مورد نظر را برای فرآیندهای خاص تنظیم کنید و از کنترل دقیق فشار برای بهبود عملکرد و کیفیت فرآیندهای صنعتی و علمی استفاده کنید.

به طور خلاصه، استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به شما کمک کند تا فضای خلاء را ایجاد کرده، هوا و گازها را خارج کنید، رطوبت را حذف کنید و کنترل دقیق فشار را داشته باشید. این مزایا در صنایع مختلف و در بسیاری از فرآیندهای صنعتی و علمی بسیار حائز اهمیت است.

خرید پمپ وکیوم